SESLİFON.COM SESLİFON SESLİ FON REZİLLİGİ

Publié le par Camfrogseslichat.com,Camfrogseslichat,Camfrog



Türkiyenin En Büyük Sesli Ve Kameralı Sohbet Girişleri İçin Resime Tıklayınız.

Merhaba seslfon kullanıcıları ve görevli arkadaşlar. Öncelikle sizlere bu yazımı sitenizde bazı kişileri sizlere tanıtmak amaçlı yazdıgımı ve bunun bir görev oldugunu düşünerek sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere öncelikle site sahibiyim diye gezen ve 100 tl lik sitelerde sizlere ahkem kesen ve sizlerin sırtından sizleri kullanarak sitesinin ismini duyurmaya çalışan Dr_Tolga rumuzlu kişiliksiz bu insandan bahsedecegim. Bu arkadaş sitemizde zamanında görev yapan ve kendisinin yalancı bir insan ve afedersiniz karı kız peşinde koşması yüzünden sitemizden kovdum şimdi diyorsunuzdur ne yalanı var arkadaşlar :) mantıklı olun kendisi erciyes ünüversitesinde doktorların odalarına bakan :) bir hademe (işçi) özellikle toplumumuzda dr polisim dediginiz zaman bir sempati kazanır işte bu şahısta bunu iyi degerlendirip bir çok bayan arkadaşımızı:) bu şekilde kandırmakta hatta kandırmaktayıda bırak çogu insan için yanıma geldi onu muaayne ettim orasını burası gördüm diyerek alçalabilmektedir :) bunlarıda özellikle sitelerinden giden yada yanına gelmeyen bayanlar için arkalarından bu tür iftira atarak kendini ön plana çıkarmak istemektedir :) ve adı tolga degil a..la dır :) evli 2 cocuk babası doktor bey :) sen birilerini muayene ederken orasına burasına surasına bakıyormussunya bak senınde karın var onu dusunmuyormusun :) neyse simdi inanmayanlar var ise arasın erciyes üniversitesini ordan sorsun:) ben kendim aradım adı soy adı elimde:) yahu siz hiç inanırmısınız bir doktorun sesli chat işlettigini :) gece gündüz sitede ugrastıgını gördünüzmü :) afedersin sitelerden nasıl karı kız ayarlarım nasıl çekerim nasıl baglarım derdi bu eşine dahi zaman ayıramıyor :) simdi siz siz olun kendinizi bu tur insanlara kullandırmayın ellerine koz vermeyin ki buda sizlere uyarım olsun.



2. Kişi Esmer_Kız özellikle yasadıgı asklar evine davet ettigi erkekler yuzunden sitemizden kovulan bu kişiliksiz bayan daha düne kadar sitemizde site sahibimizi yere göge sıgdıramazken evine aldıgı erkekler yuzunden özellikle paralı erkekleri gözüne kestirip sanal üzerinden ...... yapan bu bayanın ne oldugunu az cok butun herkes bilir adı cıkmıs bir kere köyluleri dahi sitemize gelip bu bayan hakkında cok agır itamlarda bulunup yaşam tarzı eşini aldatmasına kadar herşeyi bizler duyduk biliyoruz. Özellikle sitelerde yüksek görev ugruna herseyi yapabilecek bu insan birilerine yaranabilmek amaçlı sizleri kullanmasına asla izin vermeyiniz. Siz siz olun sanallaşmış kendilerini sanal üzerinden pazarlayan insanların malzemesi olmayınızki bu tür insanlar her zaman sizlerin basına iş açabilir kendi pisliklerini sizlere bulaştırabilirler. Kendi cıkarları ugruna herşeyi yapacak bu insanların yalan yaklaşımlarından uzak durunuz aksi taktırde yarın bir gün başınıza olmadıl işler açabilirler ve real yaşamınızı etkilerler. Diger kalan kişilerinde ne karakterde olduklarını sizlere bizzat bir dahaki yazımızda paylaşacagım saygılarımla.

bakınız bir sayfada arkadaşın teki neler yazmıs:) okumak için linke tıklayınız. http://seslifonn.wordpress.com/tag/seslifon-com-seslifon/

Son sözüm sudurki : Abiyi Abi Bildik Kardeşi Kardeş Arada Dolanır Üç Beş Kalleş Yarası Olan Gocunur Hiç Fark Etmez

Turkiyenin En Buyuk Sesli Sohbet Sitesi Girisi İçin Resimlere Tiklayiniz..

Publié dans Camfrogseslichat

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article